Ροκανίδι

 

Τα ροκανίδια ή αλλιώς τα ψήγματα ξύλου είναι λεπτά, σγουρά και αφράτα φύλλα από υπολείμματα του ξύλου κατά την επεξεργασία του, με τεράστια και άριστη απορροφητική δράση με την ιδιότητα να τραβούν την υγρασία και να στεγνώνουν πολύ γρήγορα.


Τα τελευταία χρόνια η χρήση του ροκανιδιού αυξάνεται κι αυτό γιατί τα πλεονεκτήματα, που είναι πολλά, ανακαλύπτονται σιγά σιγά από τον κόσμο.Τα ροκανίδια χρησιμοποιούνται πολύ για την εκτροφή και στέγαση των ζώων κι έτσι αποτελούν πολύτιμο βοηθό σε ιππικούς ομίλους, σε κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους. Επίσης χρησιμοποιούνται πολύ στον κήπο αφού καλύπτοντας το χώμα με ροκανίδι βοηθούν τα φυτά να συγκρατούν το νερό καθώς επίσης λειτουργούν και ως λίπασμα αφού περιέχει άνθρακα που θρέφει τα φυτά.


Έτσι κι εμείς κατανοώντας την χρήση του ροκανιδιού ασχοληθήκαμε με το να το διαθέσουμε στην αγορά. Από εμάς το ροκανίδι φεύγει αποθηκευμένο σε πλαστικές σακούλες των 7,5 κιλών, προέρχεται από φυσική ξυλεία πεύκης και ελάτης, που είναι η καλύτερη ποιότητα για το ροκανίδι, χωρίς ξένα σώματα και προσμείξεις που επηρεάζουν το βάρος και την ποιότητά του.

Premium Joomla Templates