Η εταιρεία Wood Profile Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και την εμπορεία ξυλείας. Με γνώμονα την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού, την πρωτοπορία και την αγάπη για το ξύλο, κύριο μέλημά μας είναι η άριστη επιλογή της πρώτης ύλης και η άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις χαμηλές και άκρως ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων μας.  


Η πολυετής συνεργασία με τους πελάτες μας από όλη την Ελλάδα, μας έχει καθιερώσει στο χώρο του ξύλου και αποδεικνύει την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση, την εγγυημένη ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.
Στην εταιρεία μας, το έμπειρο προσωπικό με την μακροχρόνια τεχνογνωσία και αγάπη για το ξύλο, δύναται να ενημερώσει τους συνεργάτες για κάθε προϊόν, να προτείνει λύσεις για κάθε κατασκευή και να υλοποιήσει κατόπιν συμφωνίας οποιαδήποτε ειδική παραγγελία.


Στις εγκαταστάσεις μας διατίθεται μεγάλη ποικιλία οικοδομικής ξυλείας, σύνθετης ξυλείας, επενδύσεων και πολλών άλλων ξύλινων προϊόντων με μεγάλη γκάμα διαστάσεων και διατομών οπού με υπευθυνότητα και συνέπεια κατόπιν παραγγελίας μεταφέρονται στο χώρο σας δεματοποιημένα με δικά μας φορτηγά.


Βασιζόμενοι στις γνώσεις μας για το ξύλο και την πείρα μας, την ποιότητά μας και την άριστη οργάνωση και συνεργασία είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να ανταποκριθούμε στις όποιες απαιτήσεις σας.

Premium Joomla Templates